CarGo Batler nastavio akciju dostave besplatnih obroka za medicinare

Predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić i aplikacija CarGo Batler danas su dostavili još 100 besplatnih obroka medicinskim radnicima pri COVID centrima u Beogradu.

Besplatne obroke obezbedio je restoran W-sushi, a pozvani su i ostali restorani da se pridruže akciji. 

„Dok su medicinski radnici na prvoj liniji fronta u borbi protiv korona virusa, mi ostali pokušavamo da nadjemo načine da im nekako pomognemo. Pored toga što moramo da poštujemo savet struke i ostanemo kod kuće, mi smo odlučili da odemo i korak više. CarGo Batler je tu da svima dostavi hranu, ali i da restorane pozovemo da se pridruže akciji“, rekao je Vučić.

On je zahvalio restoranu W-sushi i dodao da akcija na prvom mestu ima za cilj da kroz doniranje obroka pokaže medicinarima da neko misli na njih, kao što oni misle na gradjane tokom svih ovih iscrpljujućih meseci.

„U trenucima krize važno je da pokažemo solidarnost i humanost. Ugostitelji su ugroženi smanjenjem profita i baš zato mi imamo različite popuste, ali verujemo da svi zajedno moramo da vratimo zajednici. Danas su u našem društvu najugroženiji naši heroji u belim mantilima i to nam daje snagu da im jedinstveni pomažemo“, kazao je Vučić.

CarGo Batler akcija pomoći medicinarima počela je prošle nedelje, od kada je donirano 300 besplatnih obroka, a akcija će biti nastavljena još intenzivnije u narednom periodu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.