U trendu

Da se malo nasmejemo: Naš glumac ima urnebesan recept protiv koronavirusa (video)

U vreme samoizolacije mnoge svetske, ali i domaće poznate ličnosti su se obraćale putem društvenih mreža.

View this post on Instagram

snimatelj: @brankapujic

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on

Neki su dali mogućnost pisanja pesama sa fanovima, poput Bon Džovija, neko recituje tokom kuvanja poput Radeta Šerbedžije, a glumac Dragan Jovanović je pozvao ljude i uputio ih kako mogu da pomognu planeti.

Naime, poznati glumac je pozdravio ljude sa Tornika, uz nadu da je većina ljudi kod svojih kuća, na toplim mestima i u samoizolaciji. A potom, na urnebesan način, posavetovao je ljude kako da skinu čini sa planete Zemlje.

„Imam jednu vradžbinu kako da pomognete, ne traje dugo, ali znači mnogo. Potreban vam je globus i sredstvo za dezinfekciju, može da bude u gelu, a može da bude i sedamdesetoprocentni alkohol. Mi ćemo uzeti gel i istisnućemo sadržaj na globus, posebno na područja koja su zaražena, to jest na područja na koja su bačene čini. Za vreme mazanja veoma je važno da govorite ‘Iš, iš, korona’ a možete i ‘Ćao, viruse, ćao, ćao’ ili ‘Čibe, kovide, čibe’. Potom okrećite globus i govorite “Ljubav, ljubav, dostojanstvo, solidarnost, poštenje, pravda. Na kraju promućkati globus uz pevanje'“, naveo je.

Snimak je podelila glumica Anđela Jovanović, njegova ćerka, a za snimanje ovog urnebesnog snimka je bila zadužena Branka Pujić, glumica i supruga poznatog glumca.

(B92)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)