Dom omladine obustavlja sve programe

BEOGRAD – Dom omladine Beograda obustavlja održavanje svih programa do daljeg, u skladu sa merama donetim od strane nadležnih organa Srbije radi suzbijanja širenja koronavirusa.

„Ova odluka se odnosi na sve programe, kako one u organizaciji ustanove kulture Dom omladine Beograda, tako i na koprodukcije, ali i programe drugih organizatora čije održavanje je bilo planirano u ovim prostorijama“, napisali su u saopštenju.

Izložbe u Galeriji Doma omladine Beograda će se odvijati u skladu sa godišnjim programom, ali bez organizovanja ceremonije otvaranja, javnih vođenja i grupnih poseta, već će biti dostupne isključivo za individualne posete.

Informacije o novim datumima događaja koji se neće održati u predstojećem periodu, uključujući i 67. Martovski festival, biće blagovremeno objavljene, u skladu sa daljim razvojem situacije i uputstvima nadežnih organa.

Kako stoji u saopštenju, uprava Doma omladine Beograda nastavlja sa redovnim radnim aktivnostima i stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.