U trendu

Fitnes trening ispred Skupštine: „Reci da zdravlju“

BEOGRAD – Fitnes zajednica Srbije pozvala je sve zaposlene u fitnes klubovima i teretanama da sutra u „pet do 12“ dođu ispred Skupštine Srbije i javnim treningom, vodeći računa o zdravlju, ukažu na težak položaj fitnes klubova i teretana.

„Podržavajući napore Vlade Srbije da restriktivnim merama suzbiju širenje pandemije izazvane korona virusom, želimo da ukažemo na težak položaj fitnes klubova i teretana.
Tim povodom pozivamo sve zaposlene u raznim granama fitnes industrije, kao i ljubitelje fitnes treninga da u petak, 19. martam u 11.55 dođu na plato Skupštine Srbije, da treniramo na otvorenom, vodimo računa o zdravlju i podržimo inicijativu #ReciDAzdravlju“, navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, ovom inicijativom želimo da ukažemo nadležnima da zatvaranjem fitnes klubova, ruše prvu liniju odbrane zdravstvenog sistema i dovode fitnes u istu ravan sa organizatorima korona žurki i svim ostalima koji ne poštuju propisane mere.

„Inicijativu podržavaju fitnes klubovi i teretane širom Srbije, kao i distributeri fitnes opreme, koji će tog dana doneti sprave i rekvizite dostupne za trening svima koji žele da treniraju, kako bi se fizička aktivnost promovisala u pravom smislu te reči. Vidimo se na treningu“, ističu iz Fitnes zajednice Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.