U trendu

Gvero: Uprava za treroz stalno uvodi nove pogodnosti

SREMSKA MITROVICA – Cilj Uprave za trezor je da se ravnomerno razvija i da građanima u svakom delu Srbije pruža jednak kvalitet svojih usluga, izjavio je direktor Uprave Marko Gvero prilikom posete poslovnim jedinicama ove institucije u Sremskoj Mitrovici i Šidu.

Podsetio je da građani na šalterima Uprave za trezor račune i dažbine mogu da plaćaju potpuno besplatno ili uz najniže provizije i pozvao ih da koriste ovu mogućnost, čime mogu ostvariti značajne uštede svakog meseca, saopšteno je iz Uprave za trezor.
Gvero je istakao važnost modernizacije i uvođenja inovativnih rešenja u svakodnevnom radu i pohvalio uvođenje redomata u filijali Uprave za trezor u Sremskoj Mitrovici.

Na ovaj način, kako je rekao, građanima je omogućeno da sve poslove iz nadležnosti Uprave obavljaju bez dugotrajnog čekanja i zadržavanja u šalter sali i tako izbegnu stres i gužvu, što je od posebne važnosti u vreme pandemije korona virusa.
Poseta jedinicama Uprave za trezor u Šidu i Sremskoj Mitrovici, deo je redovnih obilazaka mreže Uprave koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura u zemlji.

Prilikom poseta se, navode iz Uprave, analizira rad jedinica i sagledavaju mogućnosti za unapređenje poslovnih procesa.

Gvero je naglasio opredeljenost Uprave za trezor da kontinuirano poboljšava usluga koje pruža i da stalno uvodi nove pogodnosti za korisnike.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.