U trendu

Ibrahimović poručuje iz Hamarbija: Ne razmišljam o penziji

HAMARBI – Čuveni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović, koji pauzu zbog korona virusa provodi u Hamarbiju, izjavio je da još ne razmišlja o penziji.

Nekadašnji napadač Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone, PSŽ-a, Mančester Junajteda i LA Galaksija, od januara je po drugi put u karijeri član Milana.

„Sada imam 38 godina, ne znam koliko ću još dugo moći, ali želim da igram dokle god me telo bude slušalo. Samim tim, trenutno ne razmišljam o penziji, jer imam ugovor sa Milanom. Zato moram prvo da vidim kako će se stvari razvijati tamo. Za sada nema nikakvih zvaničnih odluka. Ukoliko ste član tima, morate da budete sposobni da se uklopite, tako da ćemo videti šta će biti. Ipak, moram da se vratim u Italiju jer tako stoji u mom ugovoru, a kao profesionalac morate da ispunite ono što ste potpisali“, izjavio je Ibrahimović za „Dplay Sweden“.

On je dodao da nema dileme i da je zdravlje prioritet.

„Najvažnija stvar je zdravlje, mislim da su fudbal i sport manje važni. Kada budemo bili sigurni da je javno zdravlje u redu i da je situacija bolja, verujem da bi tada i sport ponovo trebalo da uđe u razmatranje. Sa moje, sportske strane, nemam odgovor. Još ništa ne znamo o nastavku sezone. Trenutno veliki broj ljudi većinu stvari nagađa, a to mi nije dovoljno. Imao sam sjajne razgovore sa klubom, oni su obavešteni i često razgovaramo. Bolje mi je da treniram ovde sa Hamarbijem )čiji je suvlasnik, prim. aut) dok ne dobijem zvanična upustva šta da radim“, istakao je Ibrahimović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar