U trendu

KBF uz poštovanje najviših zdravstveno-bezbednosnih mera

BEOGRAD – Kopaonik biznis forum biće održan od 6. do 9. marta, u Hotelu Grand na Kopaoniku, uz poštovanje najviših zdravstveno-bezbednosnih mera, saopštio je Savez ekonomista Srbije.

Kako je navedeno, Savez ekonomista Srbije ulaže velike napore da Kopaonik biznis forum organizuje u dobro poznatom tradicionalnom formatu.

Od svih učesnika foruma prilikom registracije zahtevaće se dokazi o potpunoj vakcinaciji ili preležanoj bolesti u proteklih šest meseci.

Validna potvrda, odnosno dokaz o vakcini treba da sadrži informaciju o trećoj (buster) dozi ili drugoj dozi od čijeg primanja nije prošlo više od šest meseci svih vakcina koje su dostupne u Srbiji.

Takođe, Savez ekonomista Srbije će se i pored validacije o potpunoj vakcinisanosti ili preležanoj bolesti pridržavati svih dodatnih i preporučenih epidemioloških mera za sprečavanje širenja korona virusa.

To su obavezno nošenje maski u svim konferencijskim salama i povezanim prostorijama, maksimalni broj učesnika u centralnoj sali biće limitiran na 500, na ulasku u sale biće postavljena dezinfekciona sredstva i sale će u pauzama biti dodatno dezinfikovane.

Savez ekonomista Srbije navodi da i dalje sa oprezom prati tok pandemije COVID-19 i nastaviće da daje prioritet zdravlju, sigurnosti i dobrobiti svojih učesnika.

Sama organizacija događaja, raspored i struktura panela, kao i broj učesnika na forumu biće prilagođeni aktuelnoj epidemiološkoj situaciji uz primenu i poštovanje svih zdravstveno-bezbednosnih mera, kako bi se obezbedila maksimalna sigurnost gostiju i samih organizatora.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar