Kirjos imitirao Đokovića pa poručio: Ne voli on mene, a ni ja njega (video)

Nik Kirjos ponovo je prozvao Novaka Đokovića nakon što je izgubio u šesnaestini finala Australijan Opena u parovima.

Australijanac je igrao u paru s Tanasijem Kokinakisom, a ispali su od Lukaša Kubota i Veslija Kulhofa sa 2:0 u setovima.

„Ne volimo se, ali se poštujemo“

Kirjos je nakon poraza imitirao Đokovićevo slavlje, a onda je rekao da je time samo želeo da se zabavi.

„To je samo osećaj ljubavi. Pokušavam da pošaljem fine reči ovom proslavom. Svi vole tu proslavu. Ovako se samo zabavljamo. Siguran sam da me Novak ne voli, ali se poštujemo. Ne volim ni ja njega, tako da je to zabavno“, rekao je najkontroverzniji teniser na ATP turu.

Dugo traje Kirjosova netrpeljivost prema Đokovića, a još više se produbila kada je Australijanac tokom leta više puta kritikovao Novakovo kršenja pravila za vreme pandemije koronavirusa. Pred početak ovogodišnjeg Australijan Opena Đoković je izjavio da nema „previše poštovanja za ono što Kirjos radi van terena“.

„Van terena, da budem iskren, za njega baš nemam previše poštovanja. Tu bih otprilike stao“, bio je odgovor Đokovića na pitanje više nego znatiželjnih novinara da prokomentariše ono što Nik uporno priča o njemu.

Kirjos mu nije ostao dužan nakon te izjave.

„Đoković je jedan čudan tip. Jedan đavo. Đavolski igrač. Pravio je žurku bez majice usred pandemije… Ne mogu da shvatim nemarnost ovog čoveka“, rekao je Kirjos nakon pobede u prvom kolu Australijan Opena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.