U trendu

Miloš Timotijević otkriva detalje druge sezone serije „Besa“

Glumac o seriji, snimanjima za vreme korone i izolaciji!

Miloš Timotijević otkrio je nešto više o drugoj sezoni serije „Besa“ koja je svakim svojim repriziranjem ostvarila rekordne rezultate.

On je u jutarnjem programu na televiziji Prva otkrio da je sve spremno za snimanje, ali se prvobitni termin odložio zbog pandemije korona virusa.

Glumac je ispričao sa čime se sve suočila ekipa zbog ovakve situacije i najavio da će dati sve od sebe da opravdaju očekivanja gledalaca.

„Pegla se scenario, produkcija je spremna. Problem je što je to letnja serija, bila je priča da snimanje počne u avgustu, ali je zbog korone pomereno za septembar, ako se ni tad ne smiri onda tek na proleće. Videćemo. Takođe, prva sezona ‘Bese’ snimala se u četiri države, sa glumcima iz osam država, transport je sada veliki problem, ne možemo da se zakopamo u studio i radimo, ova serija to ne može. Mi kriterijume ne želimo da spustimo. Ljudi očekuju jednako dobru ili bolju drugu sezonu i potrudićemo se da tako bude.“ rekao je on i objasnio sa kakavim se još problemima glumci mogu suočiti zbog pandemije i neophodne socijalne distance.

„Pozorište je tu ključni problem, snimanje može da se nekako adaptira. Na snimanjima su glumci ugroženi, dok su u pozorišti svi. Neke predstave zahtevaju manju publiku, neke veću, ali svejedno, gusto se sedi. Počinju neka snimanja već krajem meseca, biće ih, probaće da se snimi koliko ko i šta može.“

Timotijević je istakao i da je poštovao sve propisane mere u toku vanrednog stanja, kao i da je iz kuće izlazio samo u nabavku.

(Mondo)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.