Ministar Marić zadivio građom, a Milanović ležernošću

ZAGREB – Fotografije hrvatskog ministra finansija Zdravka Marića dok prima vakcinu protiv korona virusa postale su viralne na društvenim mrežama zbog stajlinga i mišićave građe.

Marić (43) se pojavio na vakcinaciji u uskoj beloj majici, koja je istakla njegove mišićave ruke i torzo, koje inače skriva košuljama i odelima.

Njegove fotografije sa vakcinacije su u kratkom roku obišle Hrvatsku, a ministrovu građu su primetili i novinari koji su ga na pres konferenciji pitali koliko je sklekova napravio jutros.

„Jutros nisam“, odgovorio je Marić kratko uz smšak i dodao da mu je sada najvažnije da se što pre poprave brojevi novozaraženih, između ostalog, i da bi se što pre vratio sportu.

S druge strane, predsednik Zoran Milanović (54), koji je vakcinu primio na Pantovčaku, takođe je iznenadio ležernim izdanjem.

Na sebi je imao široke maslinastozelene pantalone u militari stilu, a ispod jakne majicu kratkih rukava s grbom jedne od jedinica Glavnog štaba Oružanih snaga Hrvatske, zadužene za počasno-ceremonijalne zadataka za potrebe državnog i vojnog vrha.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.