MK Rizort uveo fleksibilne uslove rezervecije sa kovid garancijom

Kompanija MK Rizort (MK Mauntain Resort) objavila je danas da je uvela fleksibilnje uslove rezervacije sa kovid garancijom, koja podrazumeva refundaciju uplaćenih sredstava u celosti, te da je mesec i po dana pred otvaranje zimske sezone, hotel „Grand“ na Kopaoniku spreman da primi goste.

Direktor „Granda“ Radoš Djordjević kazao je da je hotel organizovan da radi u novim okolnostima pandemije korona virusa, koji podrazumevaju zaštitu zdravlja svih gostiju, najavivši i da su predvidjene novosti u ponudi.

„Uveliko pripremamo novi gastronomski koncept i otvaranje elitnog restorana sa ponudom odabranih svetskih klasika“, kazao je on, navedeno je u saopštenju.

Istakao je da je posebna pažnja posvećena animaciji dece koja podrazumeva i novitete poput zabavno-edukativnog gejming centra, ali i aktivnosti i sadržaje na otvorenom.

Do kraja oktobra, kako je navedeno, važe specijalna ponuda i popusti za rezervacije smeštaja u svim terminima tokom zimske sezone.

Pretprodaja ski karata putem web shopa sa popustom kreće 15. novembra i trajaće tokom cele sezone.

Kako je precizirano, novouvedena kovid garancija omogućava povrat uplaćenih sredstava u potpunosti u slučaju da neko od gostiju na koje se odnosi rezervacija oboli od koronavirusa.

U okviru paketa za otvaranje sezone, od 3. do 6. decembra, biće dostupne i ski karte, dok će ski oprema i škola skijanja biti u ponudi po povoljnijim uslovima, kao i brojne druge hotelske usluge.

Ukazano je i da se hotel „Grand“ izdvaja po svojim kapacitetima, te da njegova površina od 25.000 kvadratnih metara predstavlja prednost, jer prostranošću i funkcionalnošću obezbedjuju dovoljno prostora da se svaki gost oseća sigurno i bezbedno.

Naglašno je da je od ulaska u hotel obezbedjena sva neophodna zaštitna oprema, a radi se i redovna sterilizacija kompletnog hotelskog prostora, sa posebnim akcentom na sobe i apartmane.

Takodje, uvedena je i „no-servis“ opcija na zahtev, koju gost može odabrati ukoliko želi potpunu fizičku distancu tokom svog boravka.

Ukazano je i da je Svetska skijaška federacija odredila ski centar Kopaonik da prvi put bude domaćin jednog od najprestižnijih skijaških takmičenja.

Uz njihovu podršku, Skijališta Srbije sa Skijaškim savezom Srbije pripremaju organizaciju Evropa kupa za skijašice, i to u disciplinama slalom i veleslalom, a koji će se održati na stazi Duboka od 22. do 26. februara 2021. godine.

Prateći sve preporuke u domenu zaštite zdravlja, maske i bandane (zaštitne marame za sneg i hladnoću) i rukavice svakako će biti obavezne prilikom ukrcavanja na žičare.

Prilaz žičarama biće regulisan, a prodajna mesta obezbedjena.

Direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika kazao je, povodom otvaranja nove sezone, da će za skijaše biti pripremljene tri nove staze, kao i da se ubrzano radi na izgradnji gondole Brzeće – Mali Karaman.

„I pored velikih investicionih ulaganja u skijašku infrastrukturu, izgradnju gondola, proširenja broja ski staza i novog sistema za kontrolu, Skijališta Srbije ove sezone neće menjati cene ski karata“, kazao je on.

Naveo je da je skijašima i borderima obezbedjena mogućnost da onlajn, dodju do svoje ski karte.

„Pored toga, omogućeno je i beskontaktno preuzimanje ski karata putem pickup box-ova koji će se nalaziti u ski centrima, ali i u Beogradu“, rekao je Ćika.

Podsetio je da je na Kopaoniku prošle godine tokom zimskih meseci svakodnevno na stazama bilo izmedju 6.000 i 7.000 skijaša.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.