Naslovna strana za četvrtak, 24. decembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 24. decembar 2020. godine najviše pišu o epidemiji korona virusa, početku vakcinacije protiv korona virusa u Srbiji, očekivanjima kakav će biti doček Nove godine u vreme epidemije, protokolu za one koji su se oporavili od KOVID-19, i o drugim temama.

ALO – „Spas za najugroženije, počinje vakcinacija“, o dopremanju 4.875 doza vakcina kompanije Fajzer i početku njihove upotrebe u Srbiji. „Dodikovo stanje nije idealno, ali Srbije je uz njega“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o zdravstvenom stanju srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

BLIC – List piše o situaciji sa epidemijom korona virusa „Konačno izlazimo iz crne korona zone“. List objavljuje svoje istraživanje „Zašto je sve manje studenata u Srbiji“. U tekstu pod naslovom „Ko krije Jutkinu presudu“ list piše o završenom sudjenju bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki.

VEČERNJE NOVOSTI – O početku vakcinacije protiv korona virusa u Srbiji „Od danas ofanziva na koronu“. List piše o ovogodišnjim dobitnicima Velike nagrade Ivo Andrić koju dodeljuje Andrićev institut za životno delo i najbolju knjigu objavljenu u Srbiji „Čast Handkeu i Danojliću“.

DANAS – Da u Srbiji ne postoji protokol koji prati one koji su izlečeni od KOVID-19 list navodi u tekstu „Preležali koronu pa prepušteni sami sebi“. Članica Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Judita Popović o izboru nove predsednice Saveta REM-a „Zekić nije izabrana nego postavljena“.

KURIR – „Spisak za likvidacije“, o Darku Elezu koji je uhapšen u utorak. „Ana i Darija danas primaju vakcinu“, o početku vakcinacije protiv korona virusa u Srbiji.

INFORMER – „Srbija počinje vakcinaciju“, o početku upotrebe 4.875 doza vakcina kompanije Fajzer koje su dopremljene u Srbiju. „Dodik u bolnici u Banjaluci pregledali lekari iz Beograda“, o zdravstvenom stanju srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, koji je zaražen korona virusom.

POLITIKA – List piše o vakcinaciji protiv korona virusa koja počinje u četvrtak „Masovna vakcinacija očekuje se u januaru“. O očekivanjima u vezi dočeka nove godine u vreme epidemije korona virusa „Ugostitelji se nadaju čudu“.

SRPSKI TELEGRAF – „Elez naručio dva ubistva u Beogradu“, o Darku Elezu koji je u utorak uhapšen. „Nova korona napada decu“, o mutaciji korona virusa koja je identifikovana u Velikoj Britaniji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.