U trendu

Naslovne strane novina za četvrtak 28. maj 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 28. maj, pišu o zatvaranju granica Crne Gore za državljane Srbije, o novim preporukama Kriznog štaba i odlukama Vlade, o početku testiranja gradjana na prisustvo antitela i o drugim temama.

ALO  –  „Raste prodaja seoskih kuća i imanja“, kao jedan od rezultata korona virusa. „Glupan i Tupan izrešetali vodju kavačkog klana“, o tome da su atentatori na Radoja Zvicera, prilikom oružanog napada u Ukrajini, napravili niz propusta.

BLIC  –  „Proslave, mitinzi i mečevi sa publikom od 1. juna“, o odluci Kriznog štaba da od ponedeljka dozvole skupove od 1.000 ljudi na otvorenom prostoru.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Na stadionu do 1.000 navijača“, o novim preporukama Kriznog štaba u borbi protiv korona virusa. „Testiranje u domovima zdravlja, a cena 1.200 dinara“, o odluci da od 1. juna počne testiranje na prisustvo antitela.

DANAS  –  Ove novine navode da „‘Batut’ nije odobrio“ sednicu Glavnog odbora Demokratske stranke.

INFORMER  –  „Navijači na stadionima od 1. juna“, o novoj odluci Kriznog štaba da je dozvoljeno okupljanje do 1.000 gradjana. O tome da je položen kamen temeljac za  pogon za proizvodnju auto delova list piše: „Korejsko čudo od fabirke u Smederevskoj Palanci zaposliće čak 1.000 ljudi“.

KURIR  –  „Atentat na vodju kavčana organizovao Pink Panter iz Užica?!“, ove novine pišu da je u Ukrajini došlo do obračuna crnogorskih klanova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao kako će Srbija odgovoriti na postupke Podgorice: „Mi u to blato nećemo ulaziti“.
                
SRPSKI TELEGRAF  –  „Vodja kavčana upucan dok je džogirao“, o tome da je teško ranjen Radoje Zvicer, u Ukrajini. Pod naslovom „Neka Crnogorci idu u Tiranu“, o reagovanju ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića na postupke Podgorice.

POLITIKA  –  Pod naslovom „Zatvaranje granica bila bi kazna za Srbe koji žive u Crnoj Gori“, o odluci Crne Gore da zatvori granice za državljane Srbije. „Zbog 100 evra ‘padali’ sajtovi banaka“, o jednokratkoj pomoći gradjanima Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.