Naslovne strane za četvrtak 10. decembar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o epidemiji korona virusa, najavljenoj pomoći penzionerima kao i o sednici Spoljnopolitičkog odbora Predstavničkog doma američkog Kongresa.

ALO – List prenosi apel epidemiologa Predraga Kona „Otkažite sve dočeke za Novu godinu“.

BLIC -„Ko će da zaustavi Palmu antivaksera“, o istupu predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme u Skupštini Srbije. Pod naslovom „Jutka delio rodjacima parcele za bagatelu“, list piše o bivšem predsedniku Opštine Brus Milutinu Jeličiću koji je nedavno osudjen za seksualno uznemiravanje.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ko ima pravo na 5.000 od države“, o najavljenoj pomoći penzionerima.

DANAS – Epidemiolog Branislav Tiodorović za list kaže „Krizni štab je na početku pandemije imao veću uticaj“. O tome da je izjava guvernerke Jorgovanke Tabaković o rastu plata u privatnom sektoru iznenadjenje za poslodavce „Zvanična statistika demantuje guvernerku“.

INFORMER – O upozorenjima epidemiologa „Slave i doček su virus bombe“. List piše o istraživanjima o vakcini protiv korona virusa „Ko sve ne sme da primi vakcinu“.

KURIR – „Dijaspora neće u Srbiju za praznike, svi se plaše otkaza“, list piše o očekivanom dolasku srpskih gradjana koji su na privremenom radu u inostranstvu, u vreme restrikcije zbog epidemije korona virusa.

POLITIKA – „Histerija albanski lobista u Vašingtonu“, o istupanju bivših pripadnika američke administracije u Kongresu SAD. „Naučnici potvrdili da je oksfordska vakcina efikasna“, o rezultatima istraživanja.

SRPSKI TELEGRAF – O upozorenjima za one koji bi da prime vakcinu protiv korona virusa „Bez cigara dva meseca ako hoćete da primite vakcinu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.