U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 14. januar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 14. januar, pišu o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji, kao i o tome šta Srbija može očekivati od novog predsednika SAD, Džozefa Bajdena.

ALO – „Vojska čuva Kongres“, o dešavanjima u Sjedinjenim Američkim Državama na kraju predsedničkog mandata Donalda Trampa. „Prijava za vakcinu i preko telefona“, o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji.

BLIC – „Od sutra vakcine za one koji su se sami prijavili“ – početak imunizacije u Srbiji vakcinisanjem prvih 1.000 gradjana koji su se prijavili putem eUprave. „Nasred Avale niče divlje naselje“ – o izgradnji zgrada bez dozvole u zaštićenom području kod Beograda.

VEČERNJE NOVOSTI – „Staviti srpski pečat na ‘državu’ Kosovo“ ‘ navodni plan Bajdena i EU za Kosovo. List piše i „Ko sve ne bi smeo da primi vakcinu“ protiv korona virusa.

DANAS – „Za crnu statistiku krivi umor, stres i testiranje“, o velikom broju umrlih zdravstvenih radnika u Srbiji. List piše i da su novinarki Televizije N1 „Jeleni Zorić ponovo upućene pretnje“.

KURIR – „‘Fajzerova’ vakcina dobra je za starije od 16, a ‘Sputnjik V’ za one iznad 18 godina. Penzioneri mogu da prime obe“, o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji.

INFORMER – „Vakcinu treba da prime svi, pa i oni koji su preležali koronu“, izjava imunologa i člana Kriznog štaba Srdje Jankovića. „Jović molio Zidana da ga pusti u Ajntraht“, o fudbaleru Luki Joviću i Real Madridu.

POLITIKA – „Da li će izbor vakcine uticati na putovanja“ – razmatra list pesrpektivu turizma po svetu. „Kad cenzura zavlada društvenim mrežama“ – povodom zabrana poslednjih dana, posle napada na Kongres SAD o kojem su se izgrednici dogovarali preko interneta gde je to komentarisao i odlazeći predsednik Donald Tramp.

SRPSKI TELEGRAF – „Šolakov linč dr Kona“, list piše da se u medijima Junajted grupe vrši linč epidemiologa i člana Kriznog štaba Predraga Kona

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.