U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 23. decembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 23. decembar pišu o novom soju korona virusa omikron, poništenom doktoratu mininistra finansija Siniše Malog kao i o stavovima Stranke slobode i pravde o finansijskoj situaciji Telekoma.

ALO – „Muljala na carini, pala zbog 900 miliona“, o hapšenju pomoćnice direktora Uprave carina Srbije.

BLIC – „Kako da znate da li je omikron, grip ili samo prehlada“. o tome kako da se prepozna novi soj korona virusa.“Srpska nuklearka bi koštala pet milijardi evra“, o ceni eventualne izgradnje srpske nuklearke.

VEČERNJE NOVOSTI – „Boriću se još, ovo je politička hajka“, ministar finansija o odluci Senata Univerziteta koji mu je poništio doktorat. List piše o hapšenju bivše pomoćnice direktrora Uprave carina.

DANAS – „Doktorat Siniše Malog jednoglasno poništen“, o odluci Senata Univerziteta u Beogradu. „Utrostručen dug Telekoma, pozajmljuju za plate“, list prenosi podatke potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.

KURIR – List pod naslovom „Bez duše“ piše – muž i žena sve uzimali lažnim ugovorima o zajmu.

INFORMER – List piše o političkim dešavanjima u Bosni i Hercegovini i geopolitičkim odnosima Sjedinjenih Američkih Država i Rusije.

NOVA – „Acu Djukanoviću i Bebi Popoviću milioni evra od ćerke firme Telekoma“, piše list o stavovima potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić. „Siniša Mali definitivno plagijator“, o odluci Senata Univerziteta u Beogradu.

POLITIKA – „Izrael i Nemačka uvode četvrtu dozu vakcine „, o situaciji u tim državama zbog novog soja korona virusa „omikron“. “ Kako spojiti Novu godinu i epidemiološke mere“, o novogodišnjem dočeku u uslovima korona virusa.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o hapšenju bivše pomoćnice direktora Uprave carine zbog malverzacija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar