U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 29. jul 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 29. jul 2021. godine, pišu o uspesima sportista Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju, trećoj dozi vakcine protiv korona virusa i o drugim temama.

BLIC – „Bronza za najbolje basketaše na svetu“, o basketašima Srbije koji su osvijili teće mesto na Olimpijskim igrama u Tokiju. „Treća doza samo za rizične“, odluka Kriznog štaba o upotrebi treće doze vakcine protiv korona virusa u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sale za svadbe rezervisane i za 2022. godinu“, o velikom broju proslava venčanja u Srbiji u narednom periodu. „Zlata vredni, uzeli bronzu“, o basketašima Srbije koji su osvojili treće mesto na Olimpijskim igrama u Tokiju.

DANAS – „Geoks dobio duplo više subvencija nego što je platio poreza u Srbiji“, o poslovanju italijanske kompanije u Vranju koja namerava da napusti Srbiju. „Lider SNS će nabaviti i 5.000 potpisa za svoj ugled“, o peticiji za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

POLITIKA – „Treća doza za osobe sa oslabljenim imunitetom“, o upotrebi treće doze vakcine protiv korona virusa u Srbiji. „Slobodarski pokret balkanskih naroda“, o inicijativi Severne Makedonije, Albanije i Srbije „Mini šengen“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.