U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 30. decembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 30. decembar, najviše pišu o godišnjoj konferenciji za novinare predsednika Srbije Aleksandra Vučića, situaciji u energetskom sektoru Srbije, korona virusu i najavljenim ekološkim protestima.

ALO – List na naslovnoj strani piše o trostrukom ubistvu i samoubistvu u Somboru, kao i o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginulo troje mladih iz Valjeva „Krenuli na doček pa otišli pravo u smrt“.

BLIC – „Mladima po 100 evra, majkama do 50 odsto para za stan ili kuću“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Udar omirkona, bolest srećom mnogo blaža“, o situaciji sa novim sojem kovida.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ujedinjeni možemo sve“, o porukama predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa godišnje konferencije za medije. „Srbija u Katar sa novim dresom i grbom“, o fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu.

DANAS – „TE Nikola Tesla se kvari jednom nedeljno“, o razlozima za kolaps elektronergetskog sistema Srbije. „Kad se zakoni okrenu protiv aktivista koji štite gradjane“, piše u autorskom tekstu advokatica Nina Nicović.

INFORMER – List prenosi apel patrijarha Porfirija „Slušajte šta vam lekari govore o vakcinaciji, previše je mrtvih“. Na naslovnoj strani uz fotografije navodi i da je danski državljanin poreklom iz BiH izazvao incident u avionu Vizera koji je prinudne sleteo na beogradski aerodrom umesto u Tuzlu „Srušiću avion, sve ću pobiti“.

KURIR – Pod naslovima „Monstruozno“ i „Strašno“ list piše o porodičnoj tragediji u Somboru i incidentu u avionu Vizera koji je umesto u Tuzlu prinudno sleteo u Beograd.

NOVA – „Tri blokade 3. januara parališu Srbiju na tri sata“, o najavi novih ekoloških protesta. „Politika prodata za osam miliona evra vlasniku Novosti“, o najstarijem listu na Balkanu.

POLITIKA – „Stotine miliona evra za podsticaj nataliteta“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Za pet dana 16 poginulih u saobraćajnim nesrećama“, o tragičnom bilansu na srpskim drumovima.

SRPSKI TELEGRAF – O političkoj sceni „Spavači iz SNS ruše Vučića“. Pod naslovom „Pet incidenata u EPS za samo 20 dana“ list piše da je BIA pokrenula istragu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar