Naslovne strane za četvrtak, 4. februar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama za 4. februar pišu o dogovoru da Srbija uz pomoć Rusije proizvodi vakcine protiv korona virusa, o kažnjavanju dvoje univerzitetskih profesora zbog kršenja Kodeksa, o tome da je otkupna cena svinja niža od najeftinijih cigareta i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – List piše o novoj nabavci vakcina protiv korona virusa „Rusija šalje još vakcina Srbiji“.

BLIC – List piše da je „Otkupna cene svinja niža od najjeftinijih cigareta“. Pod naslovom „Ko divlja za volanom, ostaje bez kola“, list piše da se u MUP-u razmišlja o promeni zakona.

VEČERNJE NOVOSTI – O postignutom dogovoru srpskog i ruskog predsednika „Podižemo fabriku za ‘sputnjik V'“. List navodi da Britanci „u ugovor o trgovini umeću Hag“.

INFORMER – List piše o nabavci vakcina u borbi protiv epidemije korona virusa „Vučić, Putin i Si spasavaju Srbiju“.

KURIR – U tekstu pod naslovom „Dobra vest“ list piše o najavi da će se u Srbiji proizvoditi ruska vakcina protiv korona virusa. „Šifre mafije“, list piše o načinima na koje komuniciraju pripadnici kriminalnih klanova u Srbiji.

DANAS – List piše da je dvoje profesora Ekonomskog fakulteta kažnjeno zbog kršenja Kodeksa, pod naslovom „Danica Popović udaljena sa predmeta“. O ponovnom izboru Dragana Vujoševića za direktora RTS „Javni servis ostaje u zagrljaju vlasti“.

POLITIKA – Intervju sa virusologom Tanjom Jovanović: „Ovog leta možemo da planiramo odlazak na odmor“. O razvoju strateških odnosa dve zemlje „Srbija će uz pomoć Rusije proizvoditi vakcine“.

SRPSKI TELEGRAF – „Za dva dana razgovarao sa tri državmlka“, list piše o aktivnostima predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.