U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 5. avgust 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 5. avgust pišu o 26. godišnjici hrvatske vojno-policijske akcije „Oluja“, o smrti ambasadora Srbije u Rusiji i novinara Miroslava Laznaskog i o drugim temama.

ALO – „Laza umro u snu“ o smrti novinara i ambasadora Miroslava Lazanskog.“Razgovor s mrtvima 100 evra“ o tome da ponovo haraju vraćare i gatare.

BLIC – „Dominacija“, o uspesima reprezentativaca Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju. „Deca će školu moći da pohadjaju i onlajn“, o predstojećoj školskoj godini.

DANAS – „Parastosi u Srbiji, slavlje u Hrvatskoj“, o godišnjici hrvatske akcije „Oluja“. Preminuo ambasador i novinar Miroslav Lazanski, piše list, podsećajući da je Lazanski izveštavao iz ratnih sukoba iz Avganistana, Čečenije, Iraka, Irana, Somalije…

INFORMER – „Srpkinje za medalju“ o nastupu reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju.“Zabraniće Guču ako dnevno bude 1.000 zaraženih“ o situaciji s korona virusom.

KURIR – „Bolna sećanja na Oluju“, o godišnjici hrvatske vojno-policijske akcije „Oluja“. „Ovo ne sme nikada da se ponovi“, list piše o klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

POLITIKA – „Pamtimo, ali ne zlopamtimo“, patrijarh SPC Porfirije o Oluji. „Novinarstvu nikada nije rekao zbogom“, o smrti ambasadora Srbije u Rusiji i novinara Miroslava Lazanskog.

SRPSKI TELEGRAF – „Živeo za Srbiju“ o smrti novinara i ambsadora Miroslava Lazanskog. „Tajni dogovor Slobde i Tudjama“ o godišnjici hrvatske vojno-policijske akcije „Oluja“.

NOVA – „Tajna fascikla Nebojše Stefanovića“ o aktulenom ministru odbrane i nekadašnjem ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću. „Super dan za Srbiju na OI“, o Olimpijskim igrama u Tokiju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.