Naslovne strane za četvrtak, 5. novembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za četvrtak najviše pišu o ubrzanom širenju epidemije korona virusa u Srbiji, o predsedničkim izborima u SAD i o sprovodjenju u Hag portparola Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) i bivšeg predsednika Skupštine Kosova Jakupa Krasnićija.

BLIC – List piše o izborima za predsednika SAD „Iza kulisa istorijskih izbora“. Pod naslovom „2.412 zaraženih“ o rekordnom broju zaraženih korona virusom u Srbiji u jednom danu.

ALO – List piše o izborima za predsednika SAD „Trampu kradu pobedu“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zdravstvo pred kolapsom ako se ne uozbiljimo“, o širenju epidemije korona virusa u Srbiji. List piše o hapšenju i sprovodjenju u Hag člana OVK Jakupa Krasnićija „‘Pao’ portparol OVK i mučitelj srpskih rudara“.

INFORMER – „Korona se u Srbiji širi mnogo brže nego u Evropi“, tvrde iz Svetske zdravstvene organizacije.

KURIR – Pod naslovom „Pobuna u Skupštini“ list piše o povećanju cena u restoranu parlamenta Srbije.

DANAS – O predsedničkim izborima u SAD „Trampov i Bajdenov izborni politički rijaliti“. „Desničari igraju kako Vučić svira“, intervju sa sociologom Jovom Bakićem.

POLITIKA – „Skoro 2.500 zaraženih za 24 sata“, o širenju epidemije korona virusa u Srbiji. „Krasnići prebačen u Hag, tereti se za zločine nad Srbima“, o sprovodjenju u Specijalno tužilaštvo u Hagu člana OVK Jakupa Krasnićija.

SRPSKI TELEGRAF – List piše „Nevidjena pljačka u Americi, Trampu kradu pobedu na izborima“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.