Naslovne strane za nedelju, 1. novembar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 1. novembar 2020. godine pišu o sahrani mitropolita Amfilohija, predstojećim predsedničkim izborima u Americi i o porastu zaraženih korona virusom u Srbiji.

ALO – „I zvona su plakala“, naslov je pod kojim list piše o ispraćaju mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija. O odluci ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović da izbaci sa sastanka direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića „Zoka izbacila Duleta sa sastanka“. O smrti glumca Šona Konerija „Džems Bond je mrtav“.

BLIC – O predsedničkim izborima u Americi pod naslovom „Tramp vs Bajden“ i uz podnaslove „Kako je Bajden postao mašina za gafove“ i „Od tajkuna i šoumena do najmoćnijeg na svetu“. „Hiljade vernika se u suzama opraštale od Amfilohija“, o liturgiji koja je služena povodom smrti mitropolita.

VEČERNJE NOVOSTI – O sahrani mitropolita Amfilohija pod naslovom „Crna Gora se oprašta od obnovitelja njene duše“. O rekordnom broju zaraženih korona virusom u Srbiji „Zaraženo još 1.817 osoba“.

KURIR – „Ispraćaj u večnost“, uz fotografije list piše o mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju. „1.817 zaražen rekordan broj ljudi“, o širenju epidemije korona virusa u Srbiji. „Zorana izbacila Bajatovića sa sastanka“, o odluci ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović.

POLITIKA – Intervju sa poglavarom Katoličke crkve papom Franjom povodom stogodišnjice diplomatskih odnosa Srbije i Vatikana „Sukobi se ne rešavaju zaboravom, već dijalogom“. O predsedničkim izborima u Americi pod naslovom „Mašina za gafove protiv skandal-majstora“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.