U trendu

Naslovne strane za nedelju 16. agusta 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 16. avgust, najviše pišu o epidemiji korona virusa i njenom uticaju na predstojeću školsku godinu, o najavljenim promenama u krivičnom zakonu i o drugim temama.

ALO – „Šapić ili Dačić? Odluka do petka“, list piše da bi u toku nedelje trebalo da se sazna ko će sedeti u novoj vladi Srbije. Pod naslovom „Nemanja ponovo medju Srbima“, o postavljanju spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu.

BLIC – Intervju sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem „Bio sam u velikoj zabludi u vezi s Jovanovićem“. O sportskom centru FSS „Svetsko a naše“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o najavljenim promenama u krivičnom zakonu „Žrtve nasilja ili silovanja dobiće novac“. O povećanju broja slučajeva korona virusa u Hrvatskoj „Hrvati uz plaže prodali koronu“.

KURIR – Pod naslovom „Pakao, mafijaši su mi ukrali ćerku na porodjaju“, donosi ispovest operske primadone Radmile Smiljanić. „Srbi u Španiji gaje marihuanu zbog najmanje kazne“, o kriminalu sa Balkana.

POLITIKA – U temi nedelje list piše o školovanju u vreme epidemije korona virusa „Djaci su žrtve pandemije“. O položaju Univerziteta u Beogradu „BU i dalje medju 500 najboljih univerziteta na svetu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar