Naslovne strane za nedelju, 17. januar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 17. januar 2021. godine, pišu o dopremanju vakcina protiv korona virusa u Srbiju iz Kine, pandemiji korona virusa i drugim temama.

ALO – Pod naslovom „Ceo region zavidi Srbiji na vakcinama“, list piše o dočeku kineskih vakcina na aerodromu u Beogradu.

BLIC – „Svet posle Trampa“, o odlasku sa vlasti predsednika SAD Donalda Trampa.

VEČERNJE NOVOSTI – „Milion doza za poraz korone“, o vakcinama protiv korona virusa koje su u Srbiju stigle iz Kine. „Oduševili me ponos i strast Srba“, intervju sa selektorom rukometne reprezentacije Srbije Tonijem Djeronom.

KURIR – „Vučić: Do srede ćemo imati milion doza vakcina“, list citira predsednika Srbije koji je dočekao na aerodromu avion sa vakcinama iz Kine. O odnosima u SPC, za list govori vladika zagrebačko-ljubljanski Porfirije „Jedni druge ne treba da gledamo preko nišana“.

POLITIKA – „Vučić: Dokaz velikog prijateljstva dve države“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o vakcinama protiv korona virusa koje su dopremljene iz Kine. „Srpska će odustati od 9. januara kada SAD odustanu od 4. jula“, intervju sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.