Naslovne strane za nedelju 24. januar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 24. januar 2021. godine, pišu o prijavama protiv seksualnog nasilja, o aferama u Srbiji, o mogućnosti uvodjenja kovid-pasoša, dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – O izjavi lidera Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića i reakcijama list piše pod naslovom „Bakir: Srbi su loš narod“. Prenosi i izjavu ministarke privrede Andjelke Atanasković „Vakcinacija je važna i za privredu Srbije“.

BLIC – List na naslovnoj strani iznosi nekoliko afera i važnih priča pod velikim naslovom „Da se ne zaboravi“: „Ko i zašto uništava reke po Srbiji“; „Milionska pljačka na struji“; „Jutki tri meseca zatvora“; „Jeziva svedočenja žrtava Mike Aleksića“.

VEČERNJE NOVOSTI – O pravilima koja će morati da praktikuju putnici posle pandemije korona virusa „Privatne kompanije spremile kovid-pasoše“. O optužbama za seksualno nasilje protiv učitelja glume Miroslava Aleksića, za list govore zastupnik žrtava i branilac osumnjičenog „Jugoslav Tintor: Podmeću da nema dovoljno dokaza; Zoran Jakovljević: Mediji preuzeli ulogu sudija“.

KURIR – „Srpski soj“, naslov je pod kojim list piše da je korona virus na poseban način mutirao u Srbiji. O glumici Miri Furlan „Proročki stih: Nema nje, zaspala je zauvijek“.

POLITIKA – List donosi intervju sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem „Dijalog nije put do vlasti bez izbora“. Intervju sa saradnikom u Institutu za političke studije Radoslavom Gaćinovićem „Vojska je i oružana sila diplomatije“. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Srbija se bori za svaku vakcinu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.