U trendu

Naslovne strane za nedelju, 24. oktobar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 24. oktobar 2021. godine, pišu o slučaju ubistva tročlane porodice Djokić, o dijalogu vlasti i opozicije o predstojećim izborima i o drugim temama.

ALO – O primeni novih mera u borbi protiv epidemije korona virusa „Klubovi testiraju goste na koronu“.

BLIC – „Pucano iz Džonićevog pištolja“, analiza balističara u slučaju ubistva tročlane porodice Djokić. „Načelni dogovor vlasti i dela opozicije“, o predstojećim izborima u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Džonića i sinove terete za ubistvo“, o slučaju ubistva tročlane porodice Djokić. „Nova pravila za kampanju“, o predstojećim izborima u Srbiji.

KURIR – List piše o poboljšanju izbornih uslova i završenim pregovorima vlasti i opozicije bez učešća stranaca „Vlast i opozicija se saglasili: Srbija izlazi na izbore 3. aprila“. Intervju nedelje sa hrvatskim istoričarem Tvrtkom Jakovinom „Hrvatski strah od Jugoslavije primer je dubokog kukavičluka“.

POLITIKA – „Putinu je važno da Srbi znaju da je Rusija uz njih“, izjava savetnika predsednika Rusije Vladimira Tolstoja. „Srbija neće podržati sankcije prema bilo kome u Republici Srpskoj“, list prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sastanka sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi apel patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija povodom dešavanja u Republici Srpskoj „Srbi, svi u istu kolonu za spas RS“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar