U trendu

Naslovne strane za nedelju, 26. decembra 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama za nedelju, 26. decembar 2021. godine, pišu o korona virusu, organizovanom kriminalu u Srbiji i drugim temama.

ALO – „Dijana htela da beži u Brazil“, list piše o mogućim razlozima za ponovno odredjivanje pritvora bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Srbije Dijani Hrkalović. O dogovoru predsednika Srbije i Rusije koji su postigli u telefonskom razgovoru „Za Srbe će biti dovoljno gasa“.

BLIC – „Nole ne ide na ATP kup u Australiju“, o teniseru Novaku Djokoviću i predstojećim turnirima. „Virus u stanju da od srca napravi krpu“, o zarazi korona virusom.

VEČERNJE NOVOSTI – „Da se ne zaboravi, i naše velikane odnela godina korone“, o poznatim ličnostima Srbije koje su preminule u 2020. zbog zaraze korona virusom. „Biće dovoljno gasa za Srbiju“, o izjavi predsednika Rusije Vladimira Putina.

KURIR – List pod naslovom „Muftija“ najavljuje intervju sa muftijom beogradskim Mustafom Jusufspahićem, koji govori o patrijarhu Porfiriju, Kosovu, Vojsci Srbije i drugim temama i ličnostima. O dogovoru predsednika Srbije i Rusije „Srbija će ove zime imati dovoljno gasa“.

POLITIKA – „Mafija teško ranjena“, intervju sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom. „Stanovi – ‘sigurna kuća’ za ulagače“, o tržištu nekretnina Srbije.

SRPSKI TELEGRAF – O odluci da srpski teniser ne učestvuje na predstojećim turnirima „Nole ne ide u Australiju“. O izjavi Putina „Dobićete gasa koliko god treba“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar