U trendu

Naslovne strane za nedelju, 3. oktobar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 3. oktobar najviše pišu o epidemiji korona virusa i vakcinaciji, o navodima iz intervjua prvooptuženog u slučaju Jovanjica Predraga Koluvije i o drugim temama.

ALO – O raspletu krize na severu Kosova i primeni dogovora kojim bi od ponedeljka trebalo da bude uspostavljen normalan saobraćaj na administrativnim prelazima „Rosu se povukao podvijenog repa“. O ubistvu tročlane porodice kod Aleksinca „Užas. Djokići ubijeni pa spaljeni“.

BLIC – List prenosi izjavu predsednika Pokreta slobodnih gradjana Pavla Grbovića „Nisu nam potrebni novi sukobi u društvu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O epidemiji korona virusa u Srbiji „Od vakcine još strahuju više nego od korone“. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin o navodima prvooptuženog u slučaju poljoprivrednog dobra Jovanjica Predraga Koluvije da mu je iz kabineta ministra Stefanovića nudjena sloboda ako u postupku koji se protiv njega vodi za Jovanjicu lažno optuži brata predsednika Srbije Andreja Vučića „Ispitati i Stefanovića o Jovanjici“.

DANAS – Viši saradnik Fondacije Džejmstaun „Srbija najviše krši demokratske norme na Balkanu“. O vakcinaciji u Srbiji u tekstu „Zašto nema srpskog Sputnjika“.

KURIR – Pod naslovom „Zločin“ piše o okončanju šestodnevne potrage za tročlanom porodicom Djokić iz Aleksinca, čija su tela pronadjena u njivama u ataru sela Moravac. „Povukli se“ o tome da je počela primena sporazuma kojim je okončana kriza na severu Kosova i jedinice Rosu posle 13 dana otišle s prelaza Jarinje.

POLITIKA – O situaciji na severu Kosova „Rosu se povukla sa Jarinja i Brnjaka“. Intervju sa ministrom finansija Sinišom Malim „Deo novca MMF-a upotrebićemo za vraćanje dugova“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o navodima iz intervjua prvooptuženog u slučaju zasada marihuane na poljoprivrednom dobru Jovanjica Predraga Koluvije „Ovako su Andreju pakovali Jovanjicu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.