U trendu

Naslovne strane za nedelju, 31. januar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 31. januar 2021. godine, pišu o nabavci vakcina, imunizaciji na korona virus i drugim temama.

ALO – O najavi predsednika Srbije list piše pod naslovom „Vučić: Srbija do marta dobija novih milion vakcina protiv korona virusa“.

BLIC – „Deset najčešćih pitanja o vakcinaciji“, o imunizaciji na korona virus. „Period kada smo bili zatvoreni želim što pre da zaboravim“, izjava glumice Svetlane Bojković.

VEČERNJE NOVOSTI – „Hilandarska povelja nije nestala nego opljačkana“, o srednjovekovnom dokumentu za koji se smatra da je nestao. „Stiže nam još milion vakcina“, najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KURIR – „Korona će biti kao grip“, za list govori šef katedre za imunologiju na Univerzitetu u Arizoni Janko Nikolić Žugić. Pod naslovom „Sačekuša“, list piše o ubistvu 22-godišnjeg Zorana Uskokovića, u beogradskom naselju Kanarevo brdo.

POLITIKA – „Predatori iz komšiluka“, o seksualnom nasilju. „Ako ne poštujemo mere, sledi četvrti pik“, izjava epidemiologa Branislava Tiodorovića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.