U trendu

Naslovne strane za nedelju, 4. jul 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 4. jul, najviše pišu o pojavi delta soja korona virusa u Srbiji i drugim ekonomskim i društvenim temama.

ALO – List piše o istrazi o tokovima novca osumnjičenog vodje kavačkog klana Radoja Zvicera: „Pronadjeni Zvicerovi milioni!“.

BLIC – O epidemiji korona virusa: „Kakva nas jesen čeka sa Delta sojem korone“. Pisac Mihajlo Pantić za list: „Nikada nije bilo da nekako nije bilo“.

VEČERNJE NOVOSTI – Spasioci na Adi za list: „Mladi gube život jer se u vodi dokazuju“. List piše: „Dokazi o lažima Albanaca na 4.000 strana“.

KURIR – „Delta soj napada i one koji su preležali koronu“, o novim tokovima epidemije korona virusa. Intervju sa predsednikom Lige socijaldemokrata Vojvodine  Nenadom Čankom: „Zbog moje ‘izdaje’ nijedna majka nije zaplakala“.

POLITIKA – U temi nedelje list piše o 80 godina od početka borbe protiv fašizma „Pravo na otpor i pobunu“. „Parlament Srebrenice usvojio Rezoluciju o stradanju srpskog naroda“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – Intervju sa vlasnikom televizije Pink Željkom Mitrovićem: „Ovo nisam otkrio o Vučiću, Djilasu i Vuku“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.