U trendu

Naslovne strane za nedelju 5. decembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 5. decembar na naslovnim stranama najviše pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Gornjim Nedeljicama, o protestima širom Srbije, korona virusu i drugim ekonomskim i društvenim temama.

POLITIKA – O protestima širom Srbije: „Ponovo blokada puteva, Vučić u jadarskom kraju“. Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib za Politiku: „Beograd i Priština moraju da ispune sve što je dogovoreno“.

ALO – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u jadarskom kraju razgovarao o Rio Tintu: „Vučić sluša glas naroda“. „Teror Djilasa i Veljine ekipe“ piše list o protestima širom Srbije.

BLIC – List piše: „Sve o lekovima protiv korone“. „Meštani brinu zbog poplava i zagadjenja“, o zahtevima stanovnika Gornje Nedeljice nakon posete predsednika Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – Poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Gornjim Nedeljicama – „Sklanja se deponija, narod će odlučiti o rudniku. Ministar gradjevinarstva Tomislav Momirović kaže za Novosti: „Legalizaciju moramo što pre da ubrzamo“.

KURIR – Blokada puteva na dva sata – „Protesti u nekoliko gradova protiv Rio Tinta“. Kod Kruševca „Dvoboj – ubio komšiju u obračunu zakazanom tačno u podne“.

SRPSKI TELEGRAF – O protestima list piše pod naslovom „Teror nad narodom Srbije“. „Dijana rukom napisla spisak za odstrel“ o bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar