U trendu

Naslovne strane za nedelju, 5. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja za nedelju najviše pišu o dešavanjima u Crnoj Gori, posle dolaska patrijarha Porfirija u Podgoricu i uoči ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju, a bave se i drugim temama.

ALO – O dešavanjima u Crnoj Gori list piše pod naslovom „Haos“. O korona virusu i imunizaciji „Lepa vest: Pravićemo kinesku vakcinu“.

BLIC – „SPC čuva istoriju na Cetinju“ o dešavanjima u Crnoj Gori uoči ustoličenja mitropolita Joanikija. „Posle vakcine sam postao opušteniji“, voditelj Ognjen Amidžić o vakcinaciji protiv korona virusa.

VEČERNJE NOVOSTI – „Narod uz Patrijarha, divljanje komita“, o dešavanjima u Podgorici i na Cetinju uoči ustoličenja mitropolita Joanikija. „Migrantima nećemo biti parking mesto“, o stavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KURIR – O protivnicima ustoličenja mitropolita crnogorsko primorskog u Cetinskom manastiru list piše pod naslovom „Pakleno“. Za list govori teniser Viktor Troicki „Ponosan sam na svoje rusko i srpsko poreklo“.

POLITIKA – „Patrijarh u Podgorici, komite na Cetinju“, o Crnoj Gori uoči ustoličenja mitropolita Joanikija. „Etiketirnje medija je štetno i opasno“, o stavu poverenice za zaštitu ravnopravnosti Brankice Janković.

SRPSKI TELEGRAF – „Dupli pas Mila i Krivokapića“, o dešavanjima u Crnoj Gori povodom ustoličenja mitropolita crnogorsko primorskog Joanikija, i protivljenja da obred bude obavljen u Cetinjskom manastiru.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.