U trendu

Naslovne strane za nedelju, 7. mart 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 7. mart 2021. godine, najviše pišu o borbi protiv epidemije korona virusa, o sednici Saveta za nacionalnu bezbednost, o obračunu države sa kriminalnim grupama i o drugim temama.

ALO – „Vučić: Država će saseći krila mafije“, povodom sednice Saveta za nacionalnu bezbednost i izjava predsednika Srbije. O velikom broju saobraćajnih prekršaja „Srbi voze pijani i drogirani“.

BLIC – List u temi nedelje prenosi istraživanje „Kako da pobedimo koronu“. Intervju sa bivšim liderom Pokreta slobodnih gradjana Sašom Jankovićem „Srbiji treba dobar, a ne jedan predsednički kandidat“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sasečen mafijin Gordijev čvor“, list piše o aktivnostima države u obračunu sa kriminalnim klanovima. Intervju sa rediteljem Darkom Bajićem „Kultura da bude bitnija od kafića“.

KURIR – Pod naslovom „Opasno“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ima „mladjih ekipa“ koje su spremne da naslede klan Veljka Belivuka. List prenosi i izjavu ambasadorke Velike Britanije „Makleod: Srbija može da bude ponosna na organizaciju vakcinacije“.

POLITIKA – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost „Vučić: Država odlučna da saseče krila organizovanom kriminalu“. List piše o očekivanjima pred početak medjustranačkog dijaloga oko poboljšanja izbornih uslova „Stranke sumnjičave prema izborima unutar svojih redova“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.