Naslovne strane za nedelju, 8. mart 2020. godine

Dnevni listovi u izdanju za nedelju, 8. mart 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o novom korona virusu, predstojećim izborima u Srbiji, položaju žena u politici i o drugim temama.
ALO – Vučić tvrdi da opozicija želi da zloupotrebi virus „Hoće da me zatvore u karantin“. Ambasadorka Izraela Alona Fišer-Kam“ Druge zemlje da se ugledaju na Srbiju“
BLIC – List donosi „Najčešća pitanja o virusu korona“, odgovarali su stručnjaci Instituta za javno zdravlje „Batut“. „Bićemo u prva tri mesta, ulazimo u Skupštinu“, predsednik pokreta SPAS Aleksandar Šapić o predstojećim izborima.

VEČERNJE NOVOSTI – „U kućnoj izolaciji sedmoro medicinara“, o novom korona virusu u Srbiji. Nekadašnji ambasador u Vatikanu Darko Tanasković kaže „O Stepincu dokaza ima i bez arhiva Vatikana“.

KURIR – Predsednik Vučić kaže „Kurti se okrenuo protiv Trampa zbog EU“. Specijal Kurira „Migrantska kriza trese Evropu“.

POLITIKA – „Moć nije u kvotama“, o polažaju žena u politici u Srbiji. „Amerika igra na Tačija“, intervju sa bivšim potpredsednikom Vlade Srbije Nebojšom Čovićem.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.