U trendu

Naslovne strane za petak, 10. septembar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka pišu o početku izgradnje fabrike kineskih vakcina protiv korona virusa u Zemunu, pogoršanju epidemijske situacije u Srbiji, kao i o predstojećem ekološkom protestu u Beogradu, zakazanom za subotu.

BLIC – U tekstu „Mladi se razbole na žurkama i proslavama“ list piše da je medju novozaraženima u Srbiji najviše tinejdžera.

ALO – „Ne mogu da nateram na vakcinaciju one koji misle da ih čipuju“ – izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Od aprila i vakcine iz Zemuna“ o postavljanju kamena temeljca za izgradnju fabrike u kojoj će se proizvoditi kineska vakcina protiv korona virusa. O sahrani poznatog grčkog kompozitora Mikisa Teodorakisa na Kritu u tekstu „Šaka srpske zemlje za Teodorakisa“.

DANAS – U tekstu „Miting bez političara, na bini javne ličnosti“ list piše kako će izgledati protest „Ustanak za opstanak – narod protiv Rio Tinto“, zakazan za subotu u Beogradu.

KURIR – „Rampa“, izjava ministarke turizma Tatjane Matić o skidanju Srbije sa zelene liste EU pogoršanja epidemiološke slike.

INFORMER – „Imaćemo i 10.000 zaraženih dnevno“ – izjava lekara Radmila Jankovića. „‘Orlovi’ mogu da pobede Portugal“, o predstojećem meču fudbalskih reprezentacija Srbije i Portugala.

POLITIKA – O epidemijskoj situaciji u Srbiji pod naslovom „U bolnicama je izmedju 70 i 75 odsto pacijenata koji nisu imunizovani“.

SRPSKI TELEGRAF – „U Grčku i Tursku bez problema, Nemačka i Češka zatvorene za Srbe“, list piše o putovanjima u inostranstvo u vreme pandemije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.