Naslovne strane za petak, 11. decembar 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 11. decembar 2020. pišu o ceni dizajna za logo „Puteva Srbije“, o zahtevima lekara o merama prevencije tokom novogodišnjih praznika, o sednici Kriznog štaba i o drugim temama.

BLIC – O krivičnoj prijavi protiv bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke „Prodao opštinsku kuću 675.000 evra ispod realne cene“. O vakcinaciji „Svi detalji vakcinacije u Srbiji“.

VEČERNJE NOVOSTI – O dizajnu logoa „Putevi Srbija“ pod naslovom „Toma neće logo koštao je mnogo“. O sednici Kriznog štaba i zahtevu lekara „Zabraniti proslavu Nove godine“.

DANAS – O izjavi infektologa Nenada Ristovića, koji je predsedniku vratio odlikovanje, „Očekivao sam da Vučić i ova država stanu iza mene“. Pod naslovom „Dostupne vakcine Astra Zeneke i Moderne“, list piše o tome koja cepiva Srbija treba da dobije preko Kovaks programa tokom sledeće godine.

POLITIKA – List piše da „Više od 10.000 ljudi ima lažne policijske značke“. „Dečani medju 12 najugroženijih kulturnih lokaliteta u Evropi“. O imunitetu nakon korona virusa „Posle korone organizmu je potrebno vreme da se oporavi“.

INFORMER – O vakcinaciji – „Bogati oteli sve vakcine za sebe; Ana Brnabić: Rekli su mi da će Srbiji vakcinu isporučiti tek krajem 2021!“, o opoziciji – „Viši sud zabranio pisanje o Djilasu i Mostu na Adi“.

SRPSKI TELEGRAF – O mafiji i kavačkom klanu – „Teror reket Kavčana – Frizeri hteli da ubiju dete zbog 3.000 evra“. O dočeku Nove godine i preventivnim merama – „Krizni štab razmatra mere: Policijski čas za Novu godinu“

KURIR – „Šolakovo kolo: Zašto Savet za borbu protiv korupcije igra kako Šolak i Djilas sviraju“.

ALO – List piše „Djilas, Marinika i Boško užasniji od korone; Za to vreme Vučić gura napred: Bolnica u Kruševcu gotova za sedam dana“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.