U trendu

Naslovne strane za petak, 14. januar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak 14. januar 2022. godine pišu o mogućem poništavanju ugovora sa Rio Tintom, optužbama na račun ministarke energetike, rastu cena i ustavnim promenama.

ALO – List piše o slučaju tenisera Novaka Djokovića „Novaka proteruju u zadnjem momentu“.

BLIC – O najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će biti poništen dogovor o eksploataciji litijuma „Kraj za Rio Tinto u Srbiji“. O istrazi u slučaju Splićanina koji je nestao u Beogradu „Matejevi prijatelji jedini znaju šta se dogodilo“.

VEČERNJE NOVOSTI – O optužbama na račun ministarke energetike Zorane Mihajlović „Zoranina zelena enegija ugrožava sistem EPS za interes Amerike“. List piše o tome da ruski zvaničnici kritikuju administraciju Evropske unije „EU gazi sporazum o ZSO jer štiti pravoslavce“. O Novaku Djokoviću kome australijske vlasti ne žele da odobre vizu „Huk sprema osvetu u pravnom taj-brejku“.

DANAS – Šta stoji iza najnovijih najava predsednika Srbije o moratorijumu na izgradnju rudnika litijuma „Vučića brine Rio Tinto samo zbog rejtinga“. O rastu maloprodajnih cena „Aždaja inflacije pojela najavljene povišice“. O predstojećem sastanku kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa „Lekari traže zabranu javnih okupljanja“.

INFORMER – List navodi da „Srbi se namerno zaražavaju koronom da izbegnu vakcinu“.

KURIR – „Australija ne odustaje od deportacije Novaka“, o najboljem teniseru sveta kome vlasti Australije odbijaju vizu.

NOVA – Da li se položaj pravosudja menja nakon referenduma „Tužioci neće smeti da gone vlast jer ih ona drži u šaci“. Viola Fon Kramon o prisluškivanju ruske opozicije u Srbiji „Moskva i Beograd se plaše demokratske kritike, zato prate opozicionare“. O povratku u škole tokom epidemije „Nema produžetka raspusta, razmatra se onlajn nastava“.

POLITIKA – Ministarka pravde Maja Popović kaže „Ustavne promene isključiće politiku iz pravosudja“. Srpska Nova godina na Kosovu i Metohiji „Kako je vo nadmudrio kosovske specijalce“. O direktinim stranim investicijama „Korona nije omela strana ulaganja“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar