Naslovne strane za petak, 15. januar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za petak, 15. januar najviše pišu o vakcinaciji protiv korona virusa, o najavljenim merama pomoći države privredi i gradjanima, kao i o drugim temama.

BLIC – O početku vakcinacije protiv korona virusa i gradjana koji se dobrovoljno prijavljuju „10 ključnih pitanja i odgovora o vakcinaciji“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o vakcinaciji gradjana protiv korona virusa „Pelcovanje na 1.000 punktova“. O najavljenoj pomoći države zbog pandemije korona virusa „Sretenjski paket i za nezaposlene“.

DANAS – „Kineski radnici u Boru zatvoreni kao u logoru“, o štrajku zaposlenih kineskih radnika u kineskoj kompaniji „Zidjin“. Intervju sa predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom Djilasom „Djilas: Istina ume da boli“.

ALO – List navodi da u ambasadama imaju svoje kandidate za patrijarha Srpske pravoslavne crkve pod naslovom „Strane službe bi da biraju patrijarha“. „Vučić na Zlatiboru otvorio najdužu gondolu na svetu“, prenosi list.

INFORMER – O gondoli na Zlatiboru pod naslovom „Čudo na Zlatiboru“.

KURIR – Izjava epidemiologa Predraga Kona: „Mere moraju da ostanu do kraja januara“.

POLITIKA – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića prilikom puštanja u rad gondole na Zlatiboru „Ljude ne interesuju stranke, već da žive bolje“. „Ohrabrujuće vesti za turistički sektor“, o merama pomoći za sektor turizma u vreme pandemije korona virusa.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Vučić: Ne zanima me ko je na vlasti, ponosan sam na gondolu“, list prenosi izjavu predsednika Srbije na Zlatiboru. „Uhapšeni najbliži saradnici ministra Tončeva“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.