U trendu

Naslovne strane za petak, 16. jul 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 16. jul 2021. godine, pišu o najavi primene treće doze vakcine protiv korona virusa, navodima prištinskih medija o odgovornosti Srba za trovanje vodom u Dečanima, kao i o mogućem zatvaranju pogona italijanske kompanije Geoks u Vranju.

ALO – „Vakcinište se, ljudi, ko Boga vas molim“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BLIC – U tekstu „Niko neće u obućare, krojače, pekare, bravare…“, list piše da budući srednjoškolci nisu zainteresovani za učenje zanata.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Srbe krive za trovanje, traže povod za pogrom“ o tvrdnjama kosovskih medija da su Srbi odgovorni za masovno trovanje vodom u Dečanima. „Treća doza za tri grupe“, o dodatnoj vakcinaciji protiv korona virusa.

DANAS – „Do kraja godine očekujem presudu za ubistvo Ćuruvije“, kaže predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara Veran Matić. Pod naslovom „Italijanski Geoks odlazi iz Srbije“, list piše da će ta kompanija zatvoriti pogon za proizvodnju obuće u Vranju.

KURIR – „Biće nam potrebna treća doza vakcine“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o imunizaciji na korona virus. „Pred izlazak na binu izabraću pesmu kojom ću početi koncert“, izjava frontmena Bajage i instruktora Momčila Bajagića Bajage pred koncert u Beogradu.

INFORMER – „Lažu da Srbi truju vodu u Dečanima“, o navodima kosovskih medija da su dvojica Srba zatrovala izvorište vode u Dečanima. „Novak ide u Tokio“, o najavi tenisera Novaka Djokovića da će učestvovati na Olimpijskim igrama u Japanu ove godine.

POLITIKA – U tekstu „Metohijska ostrva slobode“ o Srbima koji su se vratili na Kosovo i Metohiju. „Dodatna pravila za putnike iz Indije“, o ograničenjima za putnike iz te zemlje zbog mogućnosti širenja delta varijante korona virusa.

SRPSKI TELEGRAF – „Lekari, dajte treću dozu“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o vakcinaciji protiv korona virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.