Naslovne strane za petak, 16. oktobar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o pogoršanju epidemiološke situacije, napadima na umetnike, najavljenom povećanju plata i penzija u martu.

ALO – List piše o Hramu Svetog Save u Beogradu pod naslovom „Najveća freska Hrista na svetu“.

BLIC – O učestalim napadima na umetnike u tekstu „Ekstremisti opet divljaju“. O epidemiološkoj situaciji u regionu „Korona u naletu“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića s predstavnicima MMF u tekstu „Prosečna plata od marta 540 evra“.

DANAS – „Putin otkazao Vučiću“, piše list navodeći da je predsednik Rusije odustao od dolaska u Srbiju ovog meseca. Piše i o otkazu profesoru Bogoslovskog fakulteta u Beogradu Rodoljubu Kubatu: „Izbačen profesor koji je ukazivao na prikrivanje kriminala“.

INFORMER – „Za tri dana četiri puta više zaraženih“ korona virusom u Srbiji. List navodi da „Jutjuberi zaradjuju više i od fudbalera“.

KURIR – „Nagli skok broja zaraženih, pune se bolnice u Srbiji“, navodi list i donosi savete pod naslovom „Ovo su četiri leka koja leče koronu“.

POLITIKA – „Nagli porast broja zaraženih kovidom 19“, o pandemiji i situaciji u Srbiji. „Ograda na madjarskoj granici sa Srbijom i ispod zemlje“, kako Madjarska pokušava da spreči dolazak migranata.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o porastu broja zaraženih korona virusom „Za 48 sati četiri puta više zaraženih“ i upozorava da je vreme da se gradjani „uozbilje“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.