Naslovne strane za petak, 17. oktobar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 17. oktobar 2020. godine pišu o novim merama republičkog Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa, o najavi o povećanju plata i penzija, radovima na trasi kroz Grdeličku klisuru i o drugim temama.

BLIC – List donosi intervju sa glumcem Radetom Šerbedžijom pod naslovom „Beogradu se rado vraćam“. O situaciji sa korona virusom i najavama za vakcine „Koliko smo blizu vakcine“.

VEČERNJE NOVOSTI – O najavi ministra finansija Siniše Malog „Veće penzije i zarade od januara“. „Lavrov dva dana u Srbiji“, o poseti krajem oktobra.

DANAS – O radovima na trasi kroz Grdeličku klisuru pod naslovom „Zamena asfalta na novom auto-putu jer – često pada kiša“. O reakcijama na spomenik pesniku u Beogradu „Spomenik Raši Popovu – naivno, veselo i agresivno“.

POLITIKA – „Zaštitne maske treba nositi i na otvorenom“, o novim odlukama republičkog Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa. „Trg Politike biće preuredjen sledeće godine“, prenosi list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.