U trendu

Naslovne strane za petak, 17. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 17. septembar, pišu o susretu predsednika Hrvatske Zorana Milanovića i predsednika Crne Gore Mila Djukanovića, smrti košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića, korona virusu i novim pravilima za održavanje nastave u školama.

ALO – „Zbogom, Dudo“, o smrti košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića.

BLIC – O sastanku predsednika Hrvatske i Crne Gore, Zorana Milanovića i Mila Djukanovića, list piše „Milo i Milanović opleli po Srbiji“. U tekstu „Nova pravila za škole sa zaraženom decom“ o promenama modela „semafora“, koje je najavio ministar prosvete Branko Ružić.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Otišao je patrijarh evropske košarke“, list piše o smrti košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića. Direktor Infektivne klinike u Beogradu Goran Stevanović u intervjuu za list kaže „Preti nam sudar gripa i kovida- 19“.

DANAS – Nekadašnji kandidat za predsednika Srbije Saše Jankovića rekao je za list „Vlasti je u krvi da manipuliše izjavama“, povodom tabloidnih interpretacija njegovog intervjua sa televizije Nova S. O navodima da je država dozvolila nesmetano širenje korona virusa i zaražavanje gradjana u tekstu „Švedski model po cenu srpskog života“.

KURIR – „Zbogom, Dudo“, o smrti košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića.

INFORMER – „Vakcina prepolovila koronu“, o epidemiji korona virusa. „Mask odveo turiste u svemir na tri dana“, o komercijalnom letu u svemir koji je sprovela kompanija Spejseks Ilona Maska.

POLITIKA – Pod naslovom „Ujedinjeni u mržnji prema Srbiji i SPC“ o sastanku Djukanovića i Milanovića. O bezbednosnom paktu u koji su stupile SAD, Velika Britanija i Australija u tekstu „Aukus – novi pakt protiv Kine na Pacifiku“.

SRPSKI TELEGRAF – „Ili propusnice ili zatvaranje“, izjava epidemiologa Predraga Kona.
Ostale fotografije uz tekst

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.