U trendu

Naslovne strane za petak, 19. novembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 19. novembar 2021. godine, pišu o produžetku zimskog raspusta u osnovnim i srednjim školama, epidemiološkoj situaciji u Srbiji i o drugim temama.

ALO – „Mrkina najteža bitka“ počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić u bolnici zbog srčanih tegoba, piše list. Pripreme za Novu godinu „Srbi beže na selo“

BLIC – Epidemiolog Predrag Kon „Dve varijante za pomeranje raspusta“. „Zbog rasta cena dogodine još veći porezi na imovinu“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI -„Može li o Kosovu i Metohiji opet da se pita Ist river“, navodi list. Srpska Htec group kupila „Momentum“, lidera u digitalnom dizajnu „Srpska firma se širi Silicijumskom dolinom“.

DANAS -„Država zažmurila na sramotni radni kamp“, o radnicima na gradilištu fabrike Linglong u Zrenjaninu. Predsednik Saveta Univerziteta u Beogradu Aleksandar Popović „Predstavnici vlasti da upristoje ton i rečnik“.

INFORMER -Povodom izjave predsednika države Aleksandra Vućića da „dosta meseci“ nije gostovao na Radio-televiziji „Žuti Bujke oteo RTS“. „Brat Orban brani RS“, da je madjarski premijer Viktor Oran najbolji prijatelj Srba.

KURIR – „Kritično lekari se bore za Mrkin život“, o zdravstvenom stanju Milutina Mrkonjića. Glumica Tanja Bošković „Teži zanat od glume je jedino rudarski posao“.

SPRSKI TELEGRAF – „Vučiću dokle ćeš da trpiš ministarku“, list piše da je članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović napala svoju stranku jer se naprednjacima pridružila Nataša Jovanović. Vest iz kriminalnog miljea o Marku Miljkoviću i Veljku Belivuku „Šok otkriće Marko Mesar hteo da ubiej Velju Nevolju“.

NOVA – Epidemiolog Branislav Tiodorović „Zimski raspust će možda trajati i mesec dana“. Posledice korona virusa na najmladju populaciju, „Virus korona i od dece pravi srčane bolesnike“.

POLITIKA – „Potrošnja antibiotika u Srbiji porasla za 20 odsto“, prenosi list. Intervju sa v. d. direktorom Muzeja žrtava genocida Dejanom Ristićem, „Osudili smo sebe na zabranu sećanja“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar