U trendu

Naslovne strane za petak, 2. oktobar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 2. oktobar 2020. godine, pišu o broju umrlih od korona virusa, o povećanju broja zaraženih u Trsteniku, formiranju vlade u Crnoj Gori i o drugim temama.

ALO – „Crveno-beli u Ligi Evrope“, o plasmanu Crvene zvezde u Ligu Evrope.

BLIC – O zvaničnoj stopi smrtnosti od korona virusa „Sporan uzrok smrti 1.213 ljudi. Koliko njih je ubila korona“. O postizbornim dogovorima u Crnoj Gori list navodi „Srpski lideri podržaće manjinsku vladu“.

VEČERNJE NOVOSTI – „‘Krtica’ iz suda u Hagu svedocima crta metu“ o postupcima pred Specijalnim sudom za zločine OVK. O povećanju broja zaraženih korona virusom u Trsteniku u tekstu „Kafane ‘krive’ za vanredno stanje“.

DANAS – O nesuglasicama unutar Demokratske stranke „Miloš Djajić: Za Lečića glasalo 2.485 ljudi“. Lekari potpisnici peticije „Ujedinjeni protiv kovida“ traže da se ispitaju dogadjaji u Novom Pazaru „Komisija da utvrdi pravu istinu o broju žrtava korona virusa“.

KURIR – „Narod odlučuje, neće tajkuni i ambasadori da prave vladu“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o formiranju nove vlade.

INFORMER – „Prizivaju novi Peti oktobar da bi opet pljačkali“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Crvena zvezda u Ligi Evrope“, o plasmanu šapiona lige Srbije u evropsko takmičenje.

POLITIKA – O najavi predsednika Srbije da će biti uradjena revizija za svaku smrt „Nove sumnje u stare brojeve preminulih od kovida 19“. „Srbija ulaže u zdravstvo stotine miliona evra“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić: Gašić radi dobro“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o radu direktora BIA Bratislava Gašića. „Zvezda igra Ligu Evrope“, o plasmanu Crvene zvezde u Ligu Evrope.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.