U trendu

Naslovne strane za petak, 24. april 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama trobroja, izdanja za petak i dane vikenda, najviše pišu o novim podacima o epidemiji korona virusa u Srbiji i rezultatima primenjenih mera na njenom suzbijanju.

ALO  –  „Srbija spremna za udar na jesen“, list piše o pripremama za mogući nastavak epidemije korona virusa.

BLIC  –  Pod naslovom „U Srbiji već nedelju dana pada broj obolelih i umrlih“ o statističkim podacima epidemije korona virusa u zemlji. „Epidemija se neće vratiti dok god poštujemo mere“, kaže za list epidemiolog Predrag Kon.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Neka me hapse, ionako su u ratu sa Bogom“, kaže mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije povodom poziva na saslušanje zbog navodnog kršenja mera zabrane okupljanja tokom epidemije korona virusa u Crnoj Gori. „Laži o našoj pomoći neće poništiti rezultate“, izjavio je ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan Harčenko.

DANAS  –  Pod naslovom „Doktor Nestorović šteti lekarskoj profesiji“ o zahtevu grupe profesora medicine Lekarskoj komori Srbije da reaguje na izjave člana Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa Branislava Nestorovića.

INFORMER  –  „Još dve nedelje do pobede“, list piše o situaciji sa epidemijom korona virusa u Srbiji. 

KURIR  –  „Mislili smo da je korona konačna presuda“, list piše o iskustvima lekara u borbi sa korona virusom u KBC Zemun.

POLITIKA  –  U tekstu „U izradi čak 70 vakcina“ o aktivnostima na suzbijanju pandemije korona virusa. „Naklonost Srbije žele i na Istoku i na Zapadu“, kaže ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Luki Joviću stavljene lisice“, list piše o preduzetim merama poznatom fudbaleru zbog kršenja propisa tokom vanrednog stanja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar