U trendu

Naslovne strane za petak, 3. septembar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 3. septembar 2021. pišu o predlogu vlasti da izbori na svim nivoima budu održani 3. aprila iduće godine, mogućem uvodjenju kovid propusnica kao i o reakcijama na presudu kojom je utvrdjeno da je emisija Hit tvit plagijat emisije Utisak nedelje.

ALO – „Srbija ide na opšte izbore 3. aprila“, list piše o predstojećim izborima.

BLIC – U tekstu „Vreme je za kovid propusnice“ – o mogućim novim merama za sprečavanje širenja epidemije korona virusa.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Izbori na tri nivoa 3. aprila“ o predlogu sporazuma vlasti i dela opozicije o unapredjenju izbornih uslova. „Penzije će rasti više od pet odsto“, kaže za list ministar finansija Siniša Mali.

DANAS – O reakcijama na presudu po kojoj je emisija Hit tvit na televiziji Pink plagijat emisije Utisak nedelje u tekstu „Bećković: Presuda je značajna zbog svih plagijatora“.

KURIR – „Četvrta doza“ – o eventualnoj četvrtoj dozi vakcine protiv korona virusa.

INFORMER – „Pobedićemo i Luksemburg i Portugal“, izjava selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija. „Korona sad najopasnija za muškarce do 30 godina“ – o epidemiji korona virusa.

POLITIKA – „Priština zaustavila traženje nestalih“, kaže za list predsednik vladine Komisije za nestala lica Veljko Odalović. Pod naslovom „Novi talas korone odlaže godišnje odmore medicinara“ list piše o uticaju rasta broja novoinficiranih na zdravstveni sistem Srbije.

SRPSKI TELEGRAF – „Biće zatvaranja i pre nego što mislite“, izjavio je epidemiolog Predrag Kon.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.