Naslovne strane za petak, 4. decembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 4. decembar 2020. godine pišu o vakcinama protiv korona virusa, novim ekonomskim merama za penzionere, uvredama tokom sednica parlamenta i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – „Crni petak stigao na naplatu“, list tvrdi da su rasprodaje odgovorne za razbuktavanje epidemije u Srbiji.

BLIC – „Sve o ruskoj i američkoj vakcini koje stižu u Srbiju“, piše list. O ekonomskoj pomoći države „Penzionerima po 5.000 dinara do Nove godine“.

VEČERNJE NOVOSTI – O izjavi članice Saveta za borbu protiv korupcije Jelisavete Vasilić „Ispitati i Djilasovu imovinu i sve sporno“. O novoj ekonomskoj meri „Penzionerima 5.000 dinara“.

DANAS – „Vakcina je samo privremeno rešenje“, izjava mikrobiologa Milanka Šeklera. Ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan za taj list „Skoro ne planiramo ambasadu u Prištini“. O skupštinskom zasedanju i uvredama koje poslanici upućuju javnim ličnostima „Parlament pretvoren u Pink Zadrugu na RTS-u“.

KURIR – „Zaštita, siguran imunitet sedam dana posle druge doze“, o vakcinaciji protiv korona virusa.

INFORMER – „Bio sam na korak od smrti“, glumac Irfan Mensur o borbi protiv korona virusa. „Vakcina protiv korone štiti od zaraze najmanje dve godine“, o vakcinaciji protiv korona virusa.

POLITIKA – O novim merama Vlade u borbi protiv epidemije korona virusa „Srbija se za vikend delimično ‘zaključava’ „. O najavi predsednika Srbije „Vučić: Preduzeću sve neophodne korake za nastavak dijaloga“.

SRPSKI TELEGRAF – „Putinova vakcina doživotno štiti od korone“, piše list o ruskoj vakcini protiv korona virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.