U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 11. oktobar 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 11. oktobar 2021. godine, najviše piše o početku samita Nesvrstanih zemalja u Beogradu, prenose obraćanje javnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova, pišu o vakcinaciji u Srbiji, previranjima u vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci, drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – Klanovi vojnike regrutuju iz sirotinje „Dečaci postaju profi ubice“. O aferi u vrhu vlasti „Namesti nam Vučića, pa ideš kući“.

BLIC – „Deset mesta na kojima je najlakše dobiti koronu“ o rezultatima istraživanja Vladine grupe za suzbijanje širenja virusa. „Od početka godine u Srbiji ubijeno 17 žena“, o pogoršanju porodičnog nasilja i broja zabeleženih krivičnih dela. Razgovor sa bivšim predsednikom Srbije „Tadić: Opozicija nema politiku“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Znam Putina dobićemo najbolju cenu za gas“, izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića i šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova.  Na hemijskom fakultetu u Beogradu proizveden protein korona virusa, pa list najavljuje „Stiže srpski test na koronu“. „Šaćiri na TV u jakni OVK“, o incidentu švajcarskog reprezentativca zbog kog FSS traži kaznu.

DANAS -„Da li je ovo politički kraj Stefanovića“, povodom optužbi na račun ministra odbrane Nebojše Stefanovića da je deo grupe koja je želela rušenje predsednika Vučića. „Vlast presudila policajcima koji su uhapsili Koluviju“, o zbivanjima u aferi „Jovanjica“. „Skupa struja diže cene“, list piše da će se energetska kriza u Evropi ticati i Srbije.

INFORMER – O ubistvu porodice Djokić „Zločinci odneli knjigu dužnika“. Da je virus korone sve opasniji „Kako korona ubija trudnice“.

KURIR – O samitu Nesvrstanih „Vučić: Dan za ponos Srbije“. List uz odobrenje porodice objavljuje rukopise doskorašnjeg direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca „Poslednji pozdrav kulturnoj i političkoj čaršiji“.

POLITIKA –  „Vakcinišite se, zbog sebe i voljenih“, list navodi da je Srbija medju 36 država koja je premašila milion ukupno obolelih od kovid-19. „Liban u mraku i slobodnom padu“, nakon što je mediteranska država na celoj teritoriji ostala bez struje.

SRPSKI TELEGRAF – Upozorenje doktora o koroni „Biće još mrtvih trudnica“. Afera u vrhu vlasti „Stefanović zabio nož u ledja Vučiću“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.