U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 12. oktobar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 12. oktobar pišu o hapšenju osumnjičenog za prebijanje mladića u Novom Sadu, najavama početka trećeg talasa korona virusa, formiranju nove vlade, o teniskom meču Djokovića i Nadala i o drugim temama.

POLITIKA – List navodi: „Najviše žena u vlasti od uvodjenja višestranačja“. „U Srbiji za godinu dana registrovano još 92 pedofila“, piše. O teniskom meču „Djoković izgubio od Nadala u finalu Rolan Garosa“.

ALO – „Putin i Klinton igrali pingpong sa Slobinom glavom“ naslov je teksta u kojem list prenosi transkripte poverljivih razgovora iz 2000. godine izmedju tadašnjeg predsednika Amerike Bila Klintona i ruskog predsednika Vladimira Putina.

BLIC – List donosi statistiku prema kojoj je „Čak 13 žena ubijeno iz patološke ljubomore“. O oceni epidemiologa Branislava Tiodorovića da „Korona u novom udaru najviše napada mlade“. O teniskom meču izmedju Djokovića i Nadala list piše da je Djoković imao loš dan .

VEČERNJE NOVOSTI – Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Priština bi htela državu na dar“. O hapšenju osumnjičenog za prebijanje mladića u Novom Sadu Ivana Kontića „Batinaš iz Novog Sada ‘pao’ u stanu“.

DANAS – Rektorka Beogradskog univerziteta Ivanka Popović za taj list „Upotreba univerziteta za političke obračune ne koristi nikome“. Izjava ekonomiste Ljubomira Madžara o izboru mandatara i formiranju vlade „Tugaljiva neizvesnost“.

INFORMER – „Trampov lek stigao u Srbiju“, piše list i navodi da se lek „remdesivir“, kojim je lečen američki predsednik, od danas koristi u bolnicama u Srbiji.

KURIR – „Srpska mafija“ naslov je teksta u kom se navodi da više od 100 bandi u Španiji švercuje kokain iz Južne Amerike u Evropu.

SRPSKI TELEGRAF – „Otkriveni Milovi špijuni u Srbiji“, piše list. Navode i da korona ubija 13 puta više od gripa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.