Naslovne strane za ponedeljak, 14. decembar 2020. godine

Beogradska dnevna štampa u današnjim izdanjima najviše piše o mogućim epidemiološkim merama, lažnim policajcima, mini Šengenu i o drugim temama.

ALO – List prenosi izjavu epidemiologa i člana Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa Predraga Kona, povodom najave novih mera u cilju suzbijanja epidemije „Srbija je u ratnom stanju“.

BLIC – „Deset mera za praznike“, spekuliše o čemu će se raspravljati na sednici Kriznog štaba. „Lažne značke, lažni policajci“, o slučajevima pljački prilikom kojih su razbojnici navodno koristili verne kopije policijskih legitimacija.

VEČERNJE NOVOSTI – „Policijski čas za Novu godinu?“, prenosi da u ponedeljak Krizni štab razmatra uvodjenje novih protivepidemioloških mera. Intervju sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom u „Biće još pritisaka, mnogima smeta nezavisna Srbija“.

DANAS – Analiza nastupa političara na društvenim mrežama u „Vučić dominira na Instagramu, Djilas i Jeremić sve aktivniji“. Razgovor sa rediteljem Goranom Markovićem povodom njegovog romana „Tito i ja“ u „Vlast kao da mrzi Beograd“.

INFORMER – List piše o zahtevima epidemiologa za pooštravanje mera za suzbijanje epidemije korona virusa „Policijski čas za Svetog Nikolu?!“.

KURIR – „Tiodorović: Razmišljamo o karantinu za ulazak u Srbiju“, list prenosi izjavu epidemiologa i člana Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa Branislava Tiodorovića. Intervju sa doktorom Arsenom Ristićem „Broj infarkta u koroni veći za trećinu!“.

POLITIKA – „Regionalni savez neće udaljiti Srbiju od EU“, o uspostavljanju takozvanog „mini-Šengena“. Autorski tekst ministra finansije Siniše Malog „Država ne subvencioniše Er Srbiju ispod žita“. „U Nemačkoj bez dočeka 2021.“, o novim merama protiv korona virusa u Evropi.

SRPSKI TELEGRAF – „Deca ne smeju da se vakcinišu protiv kovid“ o upozorenjima stručnjaka povodom vakcinisanja protiv korona virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.